Luxe merk tassen online,Kopen korting kleding,Kopen goedkope winter Jassen
 
Home >  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Erken dat u geeft om hoe u uw informatie gebruikt en deelt en respecteer uw privacy. Dit privacybeleid beschrijft de informatie die wij van u verzamelen, hoe we die informatie verzamelen, hoe we deze gebruiken en uw keuze van de informatie. Door gebruik te maken van onze website, mobiele applicatie of anderszins ons informatie te verstrekken, gaat u ermee akkoord om te voldoen aan dit Privacybeleid.

Dit privacybeleid wordt voortdurend bijgewerkt op 1 december 2016 en kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt. Controleer regelmatig voor verdere updates en wijzigingen. De nieuwste versie is die op deze site.

U kunt ervoor kiezen bepaalde informatie niet te verstrekken, maar je mag niet bepaalde functies van de site, onze mobiele applicaties of andere diensten die wij aanbieden gebruiken. U moet bijvoorbeeld bepaalde persoonlijke gegevens opgeven om een ​​bestelling te plaatsen of een account op of via deze site te registreren.

Automatisch verzamelde informatie
Wanneer u contact met ons opneemt, verzamelen wij automatisch andere niet-persoonlijk identificeerbare informatie en slaan deze op. Bijvoorbeeld, kunnen wij verzamelen wanneer u deze site uw Internet Protocol adres en browser informatie en domeinnaam van de referentiesite en preference analyse van deze gegevens, trends en gebruik van de site statistieken te bezoeken. Onze website beschikt momenteel niet over een mechanisme om "niet volgen" te identificeren

Back
auteursrecht ©2019 www.recantoharas.com Black Friday Shop aankomst| Luxe merk tassen online
Kopen korting kleding| Kopen goedkope winter Jassen| Shopping Festival Day